Healers Gift

Healer's Gift

 

De liefde voor Labradors en ElfQuest zijn samen gekomen in naam van mijn kennel "Healer's Gift", de betekenis van Tyleet's naam. Beide dames hebben een naam uit de ElfQuest serie geschreven door Wendy Pini. 

 

Sinds 2000 zijn Labradors een onderdeel uit mijn leven, met al mijn honden heb ik geshowd en gewerkt, beiden vind ik belangrijk omdat een Labrador van origine een jachthond is en werken blijft leuk en zorgt voor een goed baas-hond verhouding. 

 

Bella "onze" eerste Labrador zorgde ervoor dat ik totaal verliefd werd op het ras zelf. Samen hebben we diverse trainingen doorlopen: FCIOB, jacht, apporteersport en natuurlijk af en toe een show gelopen. Bella is op een leeftijd van 12 jaar overleden in ons bijzijn. 

 

Na 3 jaar is Faith onze Bella komen versterken en met haar heb ik verschillende Nederlandse Kampioenschappen gelopen in de FCIOB. Faith heeft naast FCIOB, Jacht, Apporteersport en shows gelopen. Helaas, is zij op 7-jarige leeftijd tijdens training overleden aan een hartstilstand. 

 

Momenteel zijn Tyleet en Jink de ladies die ons huis versterken en hopen wij met Jink eind januari 2019 een nestje te krijgen. 

 

Healer's Gift voldoet ruimschoots aan de gevraagde eisen van de RvB en zijn lid van Nederlandse Labrador Vereniging. 

 

Wilt u meer informatie neem dan contact op:

e-mail: info@healersgift.nl 

mobiel:  06-28064990

 

 

 

 

 

Contact:

Debora Toonssen

Botmeer 34

3068 KR ROTTERDAM

Mobiel: 06-28064990

E-mail: info@healersgift.nl